POWERHEAT

De POWERHEAT voorverwarmer voor (diesel)motoren is een compacte, elektrische circulatieverwarmer. Door gebruik te maken van een nieuwe en innovatieve verwarmingstechniek met een groot aluminium verwarmingsoppervlak beschermt de POWERHEAT voorverwarmer de levensduur van de motor en kwaliteit van de vloeistoffen. Het compacte en robuuste ontwerp zorgt voor een systeem van hoge kwaliteit dat zeer schokbestendig is. De POWERHEAT voorverwarmer is ontworpen voor gebruik in allerlei toepassingen, zoals generatorbedrijven, alternatieve energieopwekking, scheepvaart, industrie, spoorweg, automotive, on- en offshore, on- en off-highway, etc.

POWERHEAT koelvloeistofvoorverwarmers

Het relatief grote aluminium verwarmingsoppervlak van de compacte POWERHEAT koelvloeistofvoorverwarmer zorgt voor efficiënte verwarming. De POWERHEAT voorverwarmers gebruiken een nieuwe manier van verwarmen, waarbij het verwarmingselement en de koelvloeistof niet met elkaar in contact komen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de vloeistof behouden, blijft het systeem corrosievrij en is er geen risico op verbranding van het verwarmingselement. De levensduur van de voorverwarmer en de motor wordt zo verlengt en de vloeistofkwaliteit blijft behouden.

POWERHEAT brandstof- en olieverwarmers

Het robuuste ontwerp en het nieuwe en innovatieve verwarmingsconcept van de POWERHEAT vormen samen onze hoogwaardige voorverwarmer. Doordat er geen direct contact is tussen het verwarmingselement en de brandstof of olie blijft de kwaliteit van de vloeistoffen langer behouden en blijft het systeem corrosievrij. Het grote interne verwarmingsoppervlak zorgt voor een zeer efficiënte verwarming van de olie en brandstoffen. Het compacte en robuuste systeem is zeer schokbestendig. De POWERHEAT voorverwarmer is ontworpen voor toepassingen in diverse markten, zoals energieopwekking, scheepvaart, industrie, spoorweg, automotive, on- en offshore, on- en off-highway, etc.

PowerHeat B.V.
Robijn 930, 3316 KE
Dordrecht, Nederland

+31 (0)85 0709430
post@powerheat.nl
www.powerheat.nl

Copyright © 2022 PowerHeat